Aanbod op maat - Actabo

                          
          Teller De kern 2019

visitor counter
Ga naar de inhoud

Aanbod op maat

All in one

Wij nemen uw boekhouding over volgens de voor u meest optimale methode. Dit systeem gebeurt door gezamenlijk overleg. Verder verzorgen wij de opmaak van alle officiële documenten en staan steeds ter beschikking voor advies en overleg. Rapporteren gebeurt op gezette tijdstippen, uitgebreid en in mensentaal.

Online samenwerking

Het is perfect mogelijk om via een beveiligde internetverbinding samen aan een dossier te werken. U stelt bijvoorbeeld uw verkoopfacturen zelf op in het boekhoudpakket, of u verzorgt zelf de input van de kas, de inkomende en uitgaande facturen... Wij behandelen de lonen en financiële rekeningen.

Deelname & oprichting

Wij verzorgen zowel de boekhoudkundige als financiële invalshoek in uw raden van bestuur, werkgroepen, financiële commissies... . U wil een vereniging oprichten maar u blijft steken in duizend vragen? Wij wijzen u de juiste weg...

Vorming

Wij bieden vorming op maat aan voor beginnende boekhoudkundige krachten, boekhouders die zich grondiger willen informeren over bepaalde items, en directies/bestuurders die niet echt thuis zijn in het lezen van hun jaarrekening/balans…

Supervisie

U doet uw boekhouding zelf, maar voelt de nood aan supervisie, ondersteuning, begeleiding, controle? Op eenvoudige vraag zoeken wij, op maat van uw organisatie, samen met u naar de beste oplossing, die kan gaan van intensieve supervisie tot opvolging op aanvraag.

Advies

U heeft al een degelijk boekhoudsysteem, maar dit geeft u toch niet de output en de inzichten die u wenst. Wij analyseren samen met u uw systeem en adviseren u bij de optimalisatie. Desgewenst blijven wij dit proces verder opvolgen.

Terug naar de inhoud