Welke diensten levern wij - Actabo

                          
          Teller De kern 2019

visitor counter
Ga naar de inhoud

Welke diensten levern wij

Activiteiten


Onze diensten
Raadgever inzake bedrijfsbeheer

De boekhouder-fiscalist kan de rentabiliteit van uw onderneming analyseren. In functie hiervan kan hij/zij voorstellen doen, bv. op fiscaal vlak, om de economische
gezondheid van uw onderneming te onderhouden en/of te verbeteren. Dit zowel op korte als lange termijn (bv. organisatie van de opvolging).

Bijstand bij de opstart van een onderneming

De boekhouder-fiscalist staat u, als startende ondernemer met raad en daad bij betreffende de keuze van de juridische vorm, het opstellen van het financieel plan, de aanvraag van subsidies en premies. Alsook bij de registratie als ondernemer bij de verschillende administraties zoals KBO, BTW, sociaal verzekeringsfonds enz...

Fiscaliteit

De boekhouder-fiscalist verleent bijstand aan alle belastingplichtigen bij o.a. het invullen en indienen van de elektronische aangiften in de personen- en vennootschapsbelasting en de BTW.
Hij/zij kan ook fiscaal advies verlenen betreffende successierechten, douane en accijnzen alsook registratierechten.

Boekhouding

Bijhouden van de boeken, het bepalen van het boekhoudkundig resultaat, het opmaken van de jaarrekeningen en raad geven betreffende de organisatie van de boekhouding.

Vennootschapsrecht

Hij/zij volgt de evoluties ter zake op zodat u bij de oprichting of omvorming van uw onderneming deskundig kan begeleid worden.

Sociaal en arbeidsrecht

De boekhouder-fiscalist kan u als ondernemingshoofd bijstaan bij de correcte toepassing van de basisregels die de verhoudingen tussen werkgever en werknemer beheersen alsook de wettelijke verplichtingen op sociaal vlak.

Terug naar de inhoud